steps-get-rif-mold-stage

4 načina kako spriječiti negativne utjecaje vlage

Spriječite vlagu i njene negativne utjecaje

Kako se riješiti plijesni?

Plijesan može biti neugodna. Iako postoje proizvodi za tretirajne i uklanjanje plijesni, postoje i druge mogućnosti koje mogu donijeti jednostavno i učinkovito rješenje. Saznajte kako se riješiti plijesni u 4 jednostavna koraka:

1. Napadnite izvor: vlagu

Plijesan je uzrokovana visokom vlagom. Ako uklonite plijesan, ali ne smanjite vlagu, samo ćete odgoditi neizbježno: pojavit će se crna plijesan i druge vrste gljivica. Dakle, osim što se pitate "kako ukloniti plijesan" trebali biste se pitati i "kako smanjiti vlagu".

2. Tretirajte plijesan

Kako tretirati plijesan? Ukoliko već patite od problema plijesni, morate razmisliti o njenom uklanjanju. Postoje različiti način kako se riješiti plijesni, a preporučeno je korištenje doze u spreju Stop plijesni koja uklanja plijesan i dezinficira područje.

steps-get-rif-mold-bathroom
Proizvod Stop plijesni uklanja prisutnu plijesan.
3. Očistite i ventilirajte

Važno je očistiti površine i materijale koji su podložni plijesni poput knjiga, namještaja i odjeće. Također, redovito otvarajte przore kako bi zrak prolazio kroz dom i sobe poput tavana, spavaćih soba i kuhinja. U manjim prostorijama koristite ventilaciju kako biste smanjili razinu vlage.

4. Prevencija je najbolje rješenje

Za zaustavljanje plijesni i drugih neugodnih učinaka, ključno je kontrolirati vlagu u domu. Kao što smo već rekli, vlažni prostori su izvor plijesni. Kako biste se jednostavno riješili viška vlage, preporučamo kupnju odstranjivača vlage. Oni će postati Vaši saveznici jer pomažu u smanjenju vlažnosti zraka i postižu savršenu atmosferu za Vaš dom. Uz idealnu razinu vlage, Vaš dom će biti zaštićen od negativnih učinaka vlage.

steps-get-rif-mold-bedroom
Plijesan se može pojaviti u bilo kojoj prostoriji, čak i u spavaćoj sobi. Odstranjivač vlage pomaže Vam u prevenciji.

Sada kada se znate boriti s prekomjernom vlagom, plijesan i drugi neugodni učinci neće stvarati probleme. Zapamtite, ključna je prevencija i izbjegavanje visoke razine vlage. I već znate što će Vam pomoći: odstranjivač vlage. Postavite ga u one prostorije gdje imate visoku razinu vlage poput kupaonice ili kuhinje. I ne zaboravite na prozračivanje doma.

5 prednosti odstranjivača vlage

Najveća prednost korištenja odstranjivača vlage u Vašem domu.

benefits-humidity-absorber-teaser
Pročitajte više

Vlagu u domu moguće je smanjiti. Ovdje su 4 načina kako kontrolirati vlagu

Savjeti kako smanjiti višak vlage u domu.

humidity-home-decreased-teaser
Pročitajte više