Pearl uređaj

Značajke i prednosti

  • 2u1 tablete za punjenje: protiv vlage i neugodnih mirisa 
  • Idealan za prostorije veličine do 10m² (npr. spavaća soba, dnevni boravak, kuhinja…)*
  • nema buke/ nije potrebna električna energija za rad
  • 1 tableta uključena u pakiranju 
  • jednostavan za upotrebu

 

*ovisno o razini vlage i temperaturi prostorije

Pearl odstranjivač vlage

Stručnjak za uklanjanje vlage u malim prostorima

Protiv viška vlage u manjim prostorima.

Odstranjivač vlage Pearl je izvrsno rješenje za kontrolu vlage u malim prostorijama do 10m². Pomaže u uklanjaju viška vlage iz zraka te pomaže u borbi protiv neželjenih efekata vlage, poput kondenzacije, neugodnih mirisa i plijesni. Nema potrebe skrivati ovaj aparat jer se njegov mali i elegantan dizajn lijepo uklapa u svaku malu prostoriju.

Aparat radi sa Power Tab tabletom koja traje otprilike 2 mjeseca u prostoriji od 10 m²*. Aparat počinje djelovati čim se tableta postavi u aparat. Jedinstvena dvodijelna tableta sa ultra upijajućim kristalima efikasno se bori protiv vlage dok uklanja neugodne mirise.

Prilikom upijanja vlage, Power tab tableta se otapa. Višak vlage pretvara se u slanu otopinu koja se skuplja u posudici uređaja.

Polu-prozirna posudica olakšava promatranje razine nakupljene slane otopine.

Odstranjivač vlage Pearl ne stvara buku - uređaradi bez korištenja električne energije. Zbog toga je siguran i prikladan jer nema potrošnih vrećica ili spremnika za odlaganje.

*ovisno o količini vlage i temperaturi prostorije.

Pearl odstranjivač vlage pruža aktivnu pomoć u borbi protiv prekomjerne vlage u sobama do 10m²

Kako radi Pearl odstranjivač vlage?

Jednostavan je za korištenje! U samo 4 koraka se možete riješiti viška vlage i stvoriti zdravu klimu u Vašem domu:

  1. Uklonite gornji dio aparata.
  2. Otvorite vrećicu. Ne dirajte tabletu i postavite ju na ležište u gornjem dijelu spremnika (plavom stranom okrenutom prema dolje).
  3. Zatvorite poklopac.
  4. Kad se tableta otopi, otvorite aparat i prolijte otopinzahod. Ostatke očistite toplom vodom. Ubacite novu tabletu u aparat.
Pearl aparat možete postaviti u bilo koju manju prostoriju, poput kupaonice, spavaće sobe ili kuhinje.

Iako Ceresit STOP vlazi odstranjivači vlage rade bez električne energije, nemojte ih držati u blizini djece i kućnih ljubimaca. Ne ostavljajte odstranjivač vlage u neposrednoj blizini izvora topline (grijač, dimnjak i sl.). Pazite da tableta ili tekućina iz aparata ne dođu u kontakt s osjetljivim metalnim površinama. U slučaju kontakta, odmah isperite površinu toplom vodom.

Power tab 2u1 je ultra upijajuća tableta sa aktivnim kristalima za učinkovito uklanjanje vlage, idealna za aparat Pearl.
Pearl je kompatibilan s mirisnim tabletama, prvim tabletama koje nude učinkovito otklanjanje vlage i posebnu mirisnu atmosferu u Vašem domu.